Grape Hotel & Restaurant: Powrót luksusowego hotelu we Wrocławiu z nową koncepcją gastronomiczną
Po długiej przerwie, Grape Hotel & Restaurant, oznaczony pięcioma gwiazdkami, znów przyjmuje gości w sercu Wrocławia. Znanego za swoje charakterystyczne położenie w idyllicznej dzielnicy willowej miasta, hotel zaprasza do odkrycia odnowionej oferty pod kierownictwem cenionego szefa kuchni Orsona Hejnowicza. Celem innowacyjnego podejścia jest zaoferowanie gościom unikalnej atmosfery, gdzie natura i wino są głównymi bohaterami doświadczeń.
Restauracja hotelu ma plany otworzenia się na nowo już w połowie lipca, prezentując nowe menu skoncentrowane na wysokiej jakości produktach regionalnych. Jest to część misji hotelu, aby zapewnić mieszkańcom Wrocławia powrót do Grape Restaurant poprzez kreowanie niepowtarzalnych smaków w otoczeniu pięknego ogrodu i stworzenie wyjątkowej atmosfery.
Po ponad rocznym okresie zamknięcia, Grape znów wpisuje się na listę 5-gwiazdkowych hoteli we Wrocławiu. Hotel już rozpoczął proces przyjmowania pierwszych gości, a restauracja ma ruszyć w drugiej połowie lipca. Nowa strategia tego obiektu opiera się głównie na jego dotychczasowych atutach, które były doceniane przez gości. Dodatkowo, rozwija ona nową koncepcję gastronomiczną, który jest jednym z najbardziej oczekiwanych elementów powrotu tej wyjątkowej nieruchomości.